Qëndistari ”Zyberaj”

Qëndistari ”Zyberaj”

Punimet artizanale janë pjesë e pandashme dhe karakteristikë e vendit tonë. 
Të tilla janë punimet e znj. Meliha Zyberaj, artizanes nga Vau i Dejës.
Znj.Zyberaj, jo vetëm ofron veshje të ndryshme tradicionale të zonës së veriut, por mbanë gjallë kulturën të këtij rajoni.

Mund të kontaktoni në:
Email: [email protected]
Tel: +355 (0)68 2804582
Location: Vau Dejës
Facebook: Meliha Zyberaj
Instagram: Meliha Zyberaj

    Shto komente

    Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *