Qëndistari ”Kumrie Berushi”

Qëndistari ”Kumrie Berushi”

‘’E bukura është arti jonë’’- shprehet Kumrie Berushi, nga Kruja. Pasioni më i madh i jetës së saj janë punimet me dorë, qëndisja, punimet me grep, me   mbushje dhe pikturat e qëndisura. Gjithçka që lidhet me artizanatin. Puna e dorës është e rrallë dhe gratë shqiptare e kanë kultivuar këtë mjeshtëri për shekuj.

Mund të kontaktoni në:
Email: [email protected]
Tel: +355 67 613 1594
Location: Lagja Nr 4. Rruga Dedeli Krujë
Facebook: Kumrie Berushi
Instagram: Kumrie Berushi

    Shto komente

    Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *