Punime filigrani

Punime filigrani

Fazan Berhami ushtron mjeshterine e punimit te filigranit duke respektuar teknikat artizanale dhe motivet tradicionale perfaqesuese shqiptare. Finesa e filigranit, mjeshteria e punimit te tij dhe larmia e motiveve i ben punimet e Fazan Berhamit unikale dhe nje opsion te perkryer per dhurata.

Kontakt:

e-mail: [email protected]

Tel: +355 69214 0902

Adresa: Pazari i Vjeter, Kruje

    Shto komente

    Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *