Pikture Konceptuale / Multimedia

Pikture Konceptuale / Multimedia

Elda Dano mban Titujt“Piktor Konceptualist” (multimedia) dhe “Harry Fuls Visual Designer”.

Ideatore dhe mentore e projektit inovativ të praktikës artistike për Studentët e Univerisitetit të Arteve.

Mbështet të rinjtë në rrugën e gjatë të profesionalizmit.

Tel: +355 695840559

E-mail: [email protected]

Studio e praktikes profesionale universitare “ELDA DANO”

Kompleksi i ndertesave ish “Misto Mame”-Tirane

  • Slide1-23f8aa84
    Slide1-23f8aa84Slide2-14a4f86c
    Slide2-14a4f86cSlide3-6c8100c8
    Slide3-6c8100c8

Shto komente

Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *