Kostume popullore

Kostume popullore

Znj. Elida Çela është një artizane me eksperience te gjatë në punimin e kostumeve popullore tradicionale. Znj. Çela respekton çdo detaj të origjinalitetit duke nisur nga materialet e përdorura, motivet e përzgjedhura dhe teknikat e punimit. Të interesuarit mund ta kontaktojnë në:

E-mail: [email protected]

Tel: +355 692140785

Pazari i Vjeter, Kruje

In: https://www.instagram.com/kostumetradicionale/?hl=en  

Për më shumë informacion klikoni https://issuu.com/chwbalbania/docs/krujaartisans_elidacela

  • Kostume popullore-Elida Cela-09aae184
    Kostume popullore-Elida Cela-09aae184

Shto komente

Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *