ARDEA ARTIZANAL

ARDEA ARTIZANAL

Andi Ismalaja është një ndër artizanët e punimit tradicional të bakrit. Në njësinë e tij tregtare ne Pazarin e Vjeter Kruje, mund të gjeni edhe punime artizanale në dru dhe tekstil. “ARDEA ARTIZANAL” ofron punime dekorative në bakër të shkrirë si portrete të personaliteteve të njohura apo pamje piktoreske të qyteteve me traditë të lashtë artizanale por edhe objekte të vjetra në bakër si çajnikë, set gotash, pjatanca, kupa etj.

“ARDEA ARTIZANAL” mund ta kontaktoni në:

E-mail: [email protected]

Tel: +355 697999905

  • Punime artizanale ne baker-5d82c3a1
    Punime artizanale ne baker-5d82c3a1

Shto komente

Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *