ANTIKUARE

ANTIKUARE

“Antikuare Cerhozi” është një ndër të paktat njësi tregtare që ofron cilësinë me të lartë të antikuarëve artizanale. Aty mund të gjeni nga sende dekorative shtëpiake, zbukurime të punuara me mjeshtëri dhe finesë deri tek kostumet popullore të të gjitha trevave shqiptare të pasuruara jo vetëm nga pastërtia e lëndës së parë, mjeshtëria dhe origjinaliteti i punimit, larmia e motiveve por mbi të tjerat nga koha në të cilën janë punuar gjë që i bën ato origjinale, të papërsëritshme dhe një dhuratë unike.

Kontaktet e “Antikuare Cerhozi” janë:

Tel: +355 695121818

E-mail: [email protected]

Adresa: Pazari i Vjeter, Kruje

Per me shume informacion: https://www.facebook.com/antikuare.cerhozi/

 

  • Antikuare Cerhozi-2d91f5d1
    Antikuare Cerhozi-2d91f5d1

Shto komente

Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *