ALBANIAN SOUVENIR

ALBANIAN SOUVENIR

Gjërat më të mira që një turist mund të blejë në një vend janë suveniret e atij vendi. Njihuni me ‘’Albanian Souvenir’’, ku ofron një koleksion të madh punimesh dore dhe suveniresh. Punime artizanale e një cilësie të lartë.

Mund të kontaktoni në:
Email:    [email protected]
                 [email protected]
                               [email protected]
Tel: +355 69 20 72 142
Location: Rr. Studenti, Shkodër
Web: souveniralbania.com

    Shto komente

    Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *