Studio e punimeve artistike të qelqit “Dhiamandi Glass” u themelua nga mjeshtri i qelqit Vasil Dhiamandi në 2004. Teknika e përdorura nga Mjeshtër V. Dhiamandi në prodhimin dhe përpunimin e qelqit si shkrirja, fuzioni, mozaiku të kombinuara me imagjinatën artistike, përzgjedhjen perfekte të ngjyrave si edhe ndërthurja me metalet, ofrojnë një game të gjerë produktesh të cilat janë thjesht të mahnitshme dhe mjaft tërheqëse.

“Dhiamandi Glass” mund ta kontaktoni në:

https://www.facebook.com/VasilDhiamandi/
 
Tel: +355 69 409 1067
 
 
 
 
  • Dhiamandi Glass produkte-b3fe9124
    Dhiamandi Glass produkte-b3fe9124

Shto komente

Adresa juaj elektronike (E-mail) nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara për plotësim *